Video - Jawa Timur - Genk Kobra -


Videos Jawa 250 Special Jawa Timur - Genk Kobra -



Jawa Timur - Genk Kobra -

Genk Kobra Special Album 4 "Merajut Nusantara" Special Audio CD untuk Souvenir Novel "Kembang Seruni" penulis Denny Novita Launch November 2009 "Jawa Timur" Album Genk Kobra 2009 MERAJUT NUSANTARA Lagu & Lyric : Je. Elysanto Aransemen. : Sigit, Ardie, Bimo Perkusi : Katrok Sopo Nganggo mesthine sing Nggawe Sopo sing Arep kok dadine Kate Kowe iku Kon dadi arane Arane Uwong iku Arek kene Jawa Timur neng pinggire pulo Jowo Nyebrang laut tekane pulo Meduro Daerah Industri kuwi Gerbang Kertosusilo Pancer tengahe ono ing Suroboyo Tapal kuda istilah kanggo daerah wetan Mlipir pantai tekane kutho pacitan Mojopahit Kerajaan gedhe ing Nuswantoro Kari bekase ono ing Mojokerto Tanjung Perak iku jeneng Pelabuhane Pancen penak yen dolan karo pacare Apel Malang enak rasane Apel prawan ojo suwe suwe Suwar suwir panganan khas etan kono Pasir putih neng arahe situbondo Bondowoso enak tapene Karo konco sing rukun wae Reoge Ponorogo, Waroke Suromenggolo Kerapan sapi meduro, Tradisine rakyat pesta Alase, Alas Purwo mentok tekan Watu Ulo Ketapang Banyuwangi numpak Ferry tekan Bali Gunung Bromo lewat kutho Probolinggo Numpak jaran mesthi tekan Ndukur kono Tulungagung kulak marmer Ngombe Tuak, turune ngleker Interlude 1. Jawa Timur neng pinggire pulo Jowo Nyebrang laut tekane pulo Meduro Daerah Industri kuwi Gerbang Kertosusilo Pancer tengahe ono ing Suroboyo Kutho Gresik ono pabrike sing gedhe Gedhe tenan ora iso dibayangke Semongko Bajul Bojonegoro Bacut ucul yo di ikhlasno Pasuruan dolan neng ...

Genk Kobra, Javaholic, Merajut Nusantara, Kembang Seruni, Je Elysanto

Model

Videos

Duration: 6 minutes : 28 seconds
Author: jurugedog
Vievs: 3 444 x
Rating: 5.0 / 5   (6 x)