Video - Macapat


Videos Jawa Macapat



Macapat

Macapat minangka sebutan metrum puisi jawa tengahan lan jawa anyar, sing nganti saiki isih ditresnani masarakat, nyatané panc

Model

Videos

Duration: 13 minutes : 41 seconds
Author: baritzhak
Vievs: 59 304 x
Rating: 4.9 / 5   (117 x)