Video - Robot Illahi by eddy susianto


Videos Jawa Robot Robot Illahi by eddy susianto



Robot Illahi by eddy susianto

Robot Illahi - created/liric/vocal/music arr. by eddy susianto (Jawa dangdut-pop progressive) song1 : Kaitan e sak wiji cilik seng menthik, cahyo tanpo rupo sing jumunung neng ngarsan e rosoooo...PUNCAK TRESNO.. Suwi ne suwi biji ne di rakit..marang seng duwe kodrat iradat kang moho GAIB....GUSTI ALLAH brigde : Banjur dadi manungso, sing ora ngerti opo sing pasrah marang bagian e kuping yo wes ngono iku, lambe yo sak ana ne, elek apik yo sak mono waeee reff : wes u wes yo ngono kui wes u wes ra usah nangis pancen ning dunyo iki panggon perkawess yen wayah e wes gede ojo pinter lan ojo sugeh melu wae marang sing MOHO SAK KABEH e song2 : Jo sumelang, dumeh lan sak panunggalan e ngerti o asal e gethuk lan tape yo soko pohong biasa wae ..(yo le yo) Mlarat sugeh dunyo iku sak wetoro dunyo brono yo dunyo rogo mu namung barang rusak .. ojo ndangak..(ojo ndangak, mengko buthak) Ndang ngerti sangkan paran mu, ngerten i ana ne bos mu sing sak bener e namung siji yo seng mlintiri wiji mu .. sing ngrakiti rogo seng kudu ndang di ngerten i ana neeeee reff2 Sego tempe iso di deleng..mikir prawan iso sampek gendeng Sing MOHO NYOTO.. kok ra biso di pandeng SALAH KAPRAH e jaman sak iki Jo di anut .. yo ojo di benci manut wae dadi ROBOT E ILLAHI back to reff2

Robot Illahi, edsiant, eddy, Jawa, dangdut, pop progressive, Jawa dangdut

Model

Videos

Duration: 4 minutes : 10 seconds
Author: mywhoosah
Vievs: 73 x
Rating: 5.0 / 5   (1 x)